PERSONPORTRÄTT av oss hittar du i bloggarkivet under december 2009!

LINDA - Lots för GLU07, lärare i MA, NK & ESV
JÖRGEN - Lots för GLU08A, lärare i IDH
ERIK - Lots för GLU08B, lärare i SV & PS
SYNNÖVE - Lots för GLU09A, lärare i SV, ENG & LK
.
.

måndag 14 december 2009

Nu är det GLU här i vårt hus ... !


I morse tågade en koalition av GLU-ettor och -treor genom Margretegärdehusets vinklar och vrår och lussade brallorna av varenda en som råkade i deras väg. "Tipp tapp, hej och hopp och fallerallera", ekade genom trapphusen. Well done! Klimax måste ha varit snögubbetomtelucian Andrés lead vocal på Staffan var en stalledräng på nåning tre. Idol. erik, släng dig i väggen!
.
I tåget gick dessutom en salig blandning av pepparkaksbrudar, stjärngossar och -tjejer och tomtenissor tillsammans med blivande klassiker som Miss Julgran, Linda med röda mulen och Paketet med tights och spred idel värme, julgjädje och bjöd på pepparkakor vart de gick. Dessutom snöade det i natt och snön låg vit på taken som sig bör. 
.
Ni som var där var där, och  för er andra - det här är för stort för att beskrivas i ord. Därför sätter jag punkt här och låter bilderna tala för sig själva. Tack också till Hanna för otroooligt snitsiga backstage GLU-specialpepparkakor också, mycket uppskattat! Stort jultack även till alla som vi fick lussa för :-)
.
.

Björn tar sig ton ...
.

Paketet med tights och Linda med röda mulen
.

Två orddribblande snögubbetomtar
.

      Linda, Sandra och Jasmine lussar och lellar
.

     Miss Julgran älskar kameran
.

från oss alla 
... 
till er alla 
...
EN RIKTIGT GOD GLU!!
.

Inga kommentarer: